Jaký je rozdíl mezi klasickou půjčkou a kreditními kartami?

Když si vezmete klasickou půjčkou, která je výhodná například ZDE!, pak dostanete své peníze na účet, či hotově a budete s nimi moci disponovat. Po nějaké době ji začnete logicky splácet a až ji splatíte, pak smlouva mezi vámi a společností, která vám půjčila, je dovršena a dále neplatná. Kdybyste chtěli půjčit znovu, musíte ve většině případů podepsat novou, nebo další smlouvu.

Kreditní karty v tomto ohledu jsou lepší. Například v TÉTO formě kreditní karty Classic dostanete každý měsíc prostředky, které odpovídají cca trojnásobku vašeho průměrného platu. Minimální měsíční splátka z dlužné částky je 3,20%. Je tedy jen na vás, jestli si půjčíte jednou, nebo padesátkrát. Nebudete tedy muset pokaždé běhat na pobočku a znovu zdlouhavě vyřizovat právní náležitosti.

Co je tedy výhodnější? Pokud potřebujete půjčit jednorázově, pak volte klasické půjčky. Pokud potřebujete větší finanční hotovost pravidelně, například každý druhý měsíc, pak je pro vás výhodnější kreditní karta, například v programu Classic.

Samozřejmě v každém případě si půjčujte jen tolik, kolik zvládnete splácet, aby se jednoho krásného dne nestalo, že vám na dveře zaklepe exekutor. Proto nepřeceňujte své síly a vždy si každou transakci promyslete. Je to velmi důležité jak pro vás, tak pro solidní půjčovatelské firmy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *