Na co jsou Citi karty ČSA MasterCard World a Shell?

Díky nové éře kreditních karet, můžete využít nejenom tyto karty pro půjčky na různé komodity, či investice, ale můžete je použít i na speciální produkty, které denně potřebujete. Například benzín, či jízdné v autobuse. Dnes si tedy o takovýchto kartách blíže pohovoříme.

Kreditní kartu Citi ČSA MasterCard World využijete při platbě za „jízdné“. Velkou výhodou této karty je fakt, že dostanete za každé 4 míle 100,-Kč a připočtou se vám i míle zdarma. Výše limitu je u TÉTO karty cca trojnásobek vašeho měsíčního platu. Úroková míra je 1,99% a bezúročné období činí až 55 dní. Splácet jste povinni alespoň minimální částku, která činí 3,20% za měsíc.

Shell MasterCard od Citi je jedinečná kreditní karta, která vám nabízí výhody v podobě 5% slevy na pohonné hmoty dodávané čerpacími stanicemi Shell. Výše limitu kreditní karty je cca trojnásobek vašeho měsíčního platu. Úroková sazba je u TÉTO karty 1,99% a bezúročné období až 55 dní. Minimální měsíční splátka je 3,20%. Díky této kartě můžete jednoduše tankovat a ještě na tom vydělat!

Myslím si, že tyto karty jsou opravdovým požehnáním pro podnikatele, ale samozřejmě, že nejenom pro ně. Pokud si myslíte, že byste pro tyto karty našly využití, pak si je můžete ZDE! Sjednat za opravdu výhodných podmínek.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *