Rychlá půjčka? Jedině přes SMS!

Společnost Viasms.cz rozhodně nepatří mezi lichváře, či podvodné firmy. Její fungování není jen v České republice, ale i v dalších zemích Evropské unie, pro příklad Švédsko, Španělsko, Velká Británie, apod. To vám dává širokou základnu pro to, abyste si byli jistí, že tato firma s vámi bude hrát fair a nebude po vás chtít něco, co nebude ve smlouvě, nebo co by bylo do smlouvy vloženo bez vašeho vědomí.

Rychlá půjčka od společnosti Viasms.cz je vhodná pro všechny lidi, kteří potřebují půjčit malé částky do maximálně hodiny. Půjčit si můžete až 12000,-Kč a nejsou zde nějaké RPSN pojmy, ale zaplatíte za půjčku jednorázový poplatek a nic víc.

Pokud si půjčíte například 12000,-Kč, pak při lhůtě splatnosti 30 dní později zaplatíte 14 400,-Kč. Můžete si samozřejmě dobu splatnosti prodloužit, ale za to se platí poplatek navíc. Například prodloužení o dalších třicet dnů stojí 2357,-Kč.

Jestliže vezmeme v potaz částky menší, například 1000,-Kč, pak ve finále zaplatíte za třicet dní 1230,-Kč. Prodloužení doby splatnosti o třicet dní stojí 290,-Kč a o 7 dnů 151,-Kč.

Věřte odborníkům v oboru a profesionálům, oproti podvodným firmám. Více informací o této společnosti, názory již stávajících zákazníků a online vyřízení naleznete ZDE. Rozhodně o této formě půjčky uvažujte, jestliže chcete půjčit opravdu malé částky.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *