Špatné zkušenosti s PROFI-CZ, spol. s.r.o.

Nic nedělá, nesnaží se

Jistá firma mi dlužila statisíce. K placení se neměla, tak jsem se rozhodl využít společnosti PROFI CZ. Na svém webu a reklamě píše, že neplatím nic předem, platím až když něco vymůžou.

Vzhledem k vysoké úspěšnosti vymáhání pohledávek neplatíte zálohy předem – platíte až tehdy, podaří-li se nám pohledávky z dlužníka „dostat“ nebo pohledávky prodat. To znamená, že budete platit až z peněz, které vymůžeme. Většinou se s našimi klienty domluvíme na platbě v procentech z vymožené částky (5-30%). Na své pohledávky máte nárok a vymáhání dluhů s naší společností vám pomůže vaše pohledávky vyřešit. Tak neváhejte.

Ale protože nic nedělají, nijak peníze nevymáhají, rozhodl jsem se odstoupit od smlouvy a vymáhat peníze sám (přihlásit se jako věřitel k exekuci apod). Teď vymáhat nic nemůžu, protože mi ona firma nic nedluží = dluh vymáhá PROFI cz, vymahame dluhy.cz.

Jenomže ouha, svoji neschopnost (nic neděláme, nic dělat nemůžeme) sice uznají, ale při odstoupení od smlouvy požadují zaplacení % z vymáhané částky, přestože nic nevymohli.

Takže jaképak placení až z vymožené částky jak slibují na reklamě? U nich je reklama od slova klamat či zklamat. Na smlouvě je drobným písmem „odstoupení od smlouvy“ = 20% z vymáhané částky. No to si dělají srandu? Nic nevymůžou a ještě chtějí peníze.

Samozřejmě legálně, dle smlouvy podvodníci nejsou.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *