Hledáte nové bydlení v Praze? Zkuste moderní Byty u parku!

Hledáte nové bydlení v Praze? Zkuste moderní Byty u parku!

KOMERČNÍ PREZENTACE

Chystáte se přestěhovat do nového? Hledáte-li bydlení v Praze, určitě chcete něco moderního a nadčasového. To vám nabízí jak svým vlastním pojetím, tak okolím, nový developerský projekt Byty u parku. Je charakteristický moderní architekturou, která je dostatečně členitá a nabízí mnoho soukromí. Přitom nejste nijak odtrženi od okolního denní, máte zde dostupnost veškeré občanské vybavenosti, ale také nepřeberné možnosti pro kulturní vyžití, aktivní životní styl i nákupy.

Sport i relaxace

Předpokladem pro sportovní aktivity i příjemnou relaxaci třeba po náročném pracovním dni, je jednoznačně dostatek zeleně. V tomto případě to nepochybně zajišťuje park Židovské pece, v jehož blízkosti se nová rezidenční čtvrť přímo nachází. Vhodný je pro vyjížďky na kole, ale můžete si sem jít třeba také ráno zaběhat. K relaxaci zde nevybízí pouze zelená prostranství, ale také samotné byty na Praze 3, které díky členité architektuře nabídnou terasy, balkony nebo lodžie. Tyto architektonické prvky vám umožní:

  • Odpočinek v soukromí
  • Pobyt doma a zároveň na vzduchu

Záleží jen na vás, co vám vyhovuje více. Pokud byste měli už dost sportovních aktivit i odpočinku v soukromí, kdykoliv můžete vyrazit mezi lidi, kdy se rychle dostanete do centra díky dobré dopravní dostupnosti, ale mnoho toho nabízí i samotný Žižkov či blízké Vinohrady.

Velký výběr bytů

Byty samotné mají moderně řešenou dispozici, kde je viditelná snaha architektů, aby dovnitř pronikalo co nejvíce denního světla. Stále tak můžete být pozitivně naladěni. Byty jsou situovány v jedenácti bytových domech, přičemž prodej bytů v Praze na Žižkově zahrnuje byty různých rozměrů, a to od 30 do 140 m². Je tak patrné, že v těchto bytech mohou najít svůj domov jak jednotlivci, tak dvojice, ale pochopitelně i větší rodina. Při cestách do práce oceníte také dopravní dostupnost do centra, kde se lze dostat MHD i autem během několika minut.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *