Pozor na nové typy půjček! Vezmete si je jen podáním ruky!

Ještě včera jste museli podepsat smlouvu k tomu, abyste s někým mohli uzavřít transakci v podobě zapůjčení peněz. Bohužel za pár měsíců bude vše asi jinak a vy nebudete muset podepisovat smlouvu, ale bude stačit, když si s lichvářem tzv. plácnete a on na toto plácnutí bude mít svědka. Pak vám může namluvit cokoliv, ale vy najednou, abyste si půjčili 50 000,-Kč, dlužíte této osobě 500 000,-Kč. Samozřejmě, nějakou smlouvu budete muset uzavřít, ale bude to pro lichváře lehčí k tomu, aby ožebračoval lidi. Což je neslýchané a rozhodně by to mělo být protiprávní.

Stát dříve sliboval, že bude nějakým způsobem bojovat proti podvodným firmám a lichvářům, ale bohužel se tak stále neděje. Uvidíme, jak se situace bude nadále vyvíjet, ale doufejme, že dobře. Proto vás teď nabádám ještě k větší opatrnosti, než tomu bylo dříve, protože lichváři a podvodné firmy mají v rukách další mocnou zbraň, kterou nebudou váhat na vás použít. A to je bohužel zlé, protože normální člověk se může tak dostat do neuvěřitelných problémů, a to klidně nevědomky, nebo s malým přičiněním.

Také selským rozumem vybírejte firmy, od kterých si půjčujete. Rozhodně nevěřte novinovým inzercím, protože ty jsou v devadesáti procentech případů opravdu falešné a mají vás jen nalákat k tomu, abyste se napálili. A to rozhodně nechcete!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *