Přehled čtvrtého nejlepšího spořicího účtu na českém trhu

Air Bank je velmi mladá banka, tedy alespoň v českých končinách. I přes fakt, že se jedná o poměrně mladou banku, dokáže vytvářet produkty, které jsou pro lidi zajímavé a dokážou lidem pomoci. Za to si Air Bank odnesla bramborovou pozici, alespoň dle serveru uspory.cz. Ovšem nenechte se zmást pozicí! I přes fakt, že je tento spořicí účet na čtvrtém místě, je opravdu dobrý a může vás zaujmout.

Za vedení spořicího účtu Spořicí účet Air Bank nic neplatíte. Nic neplatíte také za zřízení účtu. Platební styk je řešen formou jednorázové transakce, a to buďto platbou z tuzemského účtu, či pravidelnými platbami na spořicí účet. Internetové bankovnictví je u tohoto účtu samozřejmostí. Platební kartu k tomuto spořicímu účtu nedostanete.

Úroky jsou na účet připisovány každý měsíc. Měna, ve které můžete spořit, jsou české koruny, euro, či americké dolary. Měsíční výpis elektronický se nehradí, ovšem výpis pomocí pošty je hrazen 25,-Kč.

Úroková sazba u tohoto účtu je 2,50%. Více informací a reference stávajících zákazníků můžete naleznout ZDE!

Jedná se opravdu o krásný spořicí účet, který vás zaujme například více formami spořicí měny, což u konkurence není. Také je pěkné internetové bankovnictví a úroková sazba na 2,50%. Pokud chcete znát můj skromný názor, pak vám mohu tento spořicí účet opravdu doporučit!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *