Přehled druhého nejlepšího spořicího účtu na trhu v ČR

Druhý nejlepší spořicí účet je od společnosti GE money bank, alespoň dle portálu uspory.cz. Zřízení tohoto účtu je zcela zdarma. U tohoto účtu můžete provádět hotovostní a bezhotovostní operace po dobu sedm dní ode dne založení spořicího účtu.

U tohoto spořicího účtu nemáte internetové bankovnictví a ani k němu nedostanete platební kartu. Měna je pouze v Českých korunách a úrok se připisuje každý měsíc.

Celkový název tohoto spořicího účtu je Účet pravidelného spoření GE. Poplatek za vedení zde není. Měsíční výpis se zde nekoná. Úroková sazba pro alespoň 50 000 počáteční vklad je 3,00 %.

Jak vidíte, jedná se o kvalitní spořicí účet, který má velkou úrokovou sazbu, kterou jistě oceníte. Jediná nevýhoda tohoto účtu je fakt, že si nelze nechat posílat každý měsíc výpis z účtu například elektronicky, ale pokud chcete vědět aktuální zůstatek vašeho spořicího účtu, pak musíte navštívit pobočku banky, což ve větších městech není určitě problém.

Nechte své peníze kvalitně zúročit s vysokou úrokovou sazbou a u GE money bank to jistě dokážete. Pokud chcete znát více informací o tomto spořicím účtu, pak klikněte ZDE. Naleznete tam také reference zákazníků a možnost založit si tento spořicí účet online během několika minut.

Spoření je důležité a to hlavně, pokud máte malé děti, které by jednou chtěli studovat na vysoké škole. Proto nad tím vážně uvažujte!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *