Přehled pátého nejlepšího spořicího účtu na českém trhu

Dle serveru uspory.cz je Wüstenrot spořicí účet od Wüstenrot hypoteční banky pátým nejlepším spořicím účtem na českém trhu. I přes toto na první pohled nevábné místo, může tento spořicí účet někoho zaujmout, protože se jedná i přes páté místo o velmi dobrý spořicí účet.

Platební styk je u tohoto účtu řešen formou zadávání jednorázových příkazů k úhradě na 3 zvolené účty a kontrolování jejich provedení. Můžete také vložit peníze na pobočce banky, což konkurence nenabízí, či tuto formu nezmiňuje. Samozřejmostí je i internetové bankovnictví. Platební karta u tohoto spořicího účtu není. Frekvence připisování úroků je měsíční.

Minimální zůstatek na tomto spořicím účtu je 200,-Kč. Minimální počáteční vklad je také 200,-Kč. Tyto peníze dostanete zpátky, pokud spořicí účet zrušíte. Jedná se o jakousi pojistku, abyste na účtu něco měli a mohli s touto částkou spořit.

Zřízení tohoto účtu je zcela zdarma, jakožto i měsíční vedení účtu a měsíční elektronický výpis. Měsíční výpis poštou je zpoplatněn dvaceti korunami.

Úroková sazba je u tohoto spořicího účtu 2,30%, což je velmi pěkné a rozhodně dostačující. Pro více informací a reference zákazníků navštivte TUTO stránku.

Tento účet rozhodně stojí za zmínění, ale také za vyzkoušení. Jedná se o slušný spořicí účet, se kterým můžete kvalitně spořit a tím zhodnocovat vaše našetřené peníze. Tímto spořicím účtem nic nezkazíte.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *