Scházejí vám peníze před výplatou? Existuje řešení!

Existuje mnoho firem, které lákají lidi, aby si u nich vzali před výplatou půjčky. Jen málokterá je tak výhodná a férová, jako TATO. Nevěřte lichvářům a raději se obraťte na profesionály, kteří tomu rozumí a mají s půjčováním peněz již nějaké zkušenosti.

A kolik, že si můžete před výplatou půjčit?

Maximální částka, kterou nabízí například TATO instituce, je 10 000,-Kč. Větší částku bych si netroufl před výplatou vzít, protože bych nevěděl, jestli jí dokážu splatit. Nepotřebujete výpis z registru dlužníků, ani z účtu, a dokonce ani ručitele, protože se jedná o poměrně malou částku. Díky tomu jí můžete mít již druhý den připsanou na svém účtu, a tak rychle zaplatit to, co akutně potřebujete.

Poplatek za vyřízení půjčky je u částky 10 000,-Kč při splatnosti za 30 dní 3 300,-Kč, takže po 30 dnech zaplatíte celkem 13 300,-Kč nazpět. Je jen na vás, jestli si myslíte, že vám to za to stojí.

Samozřejmě čím méně si půjčíte a čím dříve to budete chtít splatit, tak tím méně na poplatcích zaplatíte. To je snad u každého, kdo půjčuje peníze. Bohužel u této formy půjček nefunguje předčasné splacení, takže budete muset splácet opravdu do posledního dne. Zase na druhou stranu se alespoň nevydáte ihned z peněz, které by se mohly hodit.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *