Vzorové domy

Návštěva vzorového domu

U některých developerských firem máte možnost nahlédnou to tzv. vzorových domů (ukázkových) domů. Můžete si dům reálně prohlédnout, skutečně vidět to, co si z nákresu můžete jen představit. Dům si tak prohlédnete do detailů, poznáte co se vám líbí a co vám naopak nevyhovuje, jak se v domě cítíte, zda-li je skutečně tak prostorný jak potřebujete atd. Po návštěvě vzorového domu sdělíte své poznatky developerovi. Měl by se od vás dozvědět, co se vám líbilo, co požadujete jinak, jaký použitý materiál vám vyhovuje a nevyhovuje apod.

Jak vypadá vzorový dům?

Vzorový dům není jen prázdná nemovitost. Takové domy bývají vybaveny nábytkem a vlastně veškerým příslušenstvím, právě pro lepší představu klienta. Neuvidíte tak jen prázdné pokoje, ale již dům zabydlený a vaše představa tak bude o to reálnější.

Domluvte si prohlídku

Pokud se rozhodnete nějaký ze vzorových domů skutečně navštívit, kontaktujte svého developera, jistě vám vyjde vstříc vzhledem k vašim časovým možnostem. Může se ale stát, že vzorový dům právě vámi vybrané developerské firmy není ve vašem blízkém okolí. Pokud to bude aspoň trochu možné, přece jen si návštěvu domluvte, i delší vzdálenost stojí za návštěvu vzorového domu. Přece jen jde o vaše bydlení a měli byste se dobře rozhodnout, než později litovat.

Virtuální prohlídka

Pokud nebude mít možnost vzorový dům navštívit nebo vámi vybraná developerské firma tuto možnost nenabízí, máte ještě jinou možnost a to vyzkoušet si tzv. virtuální prohlídku. Na stránkách některých developerských firem máte možnost do domu virtuálně nahlédnout. Prohlédnete si tam model domu včetně jeho interiéru. Uděláte si tak jasnější obraz o tom, jak ve skutečnosti bude dům vypadat. Ale fyzickou návštěvu domu vám to úplně nenahradí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *