Bydlet v Praze, a přesto mít zeleň nedaleko?

Bydlet v Praze, a přesto mít zeleň nedaleko?

O životu v našem hlavním městě kolují různé představy. Pokud jste z nějaké jiné lokality, od Prahy třeba hodně vzdálené, možná si budete myslet leccos. Česká metropole ale určitě není jen jednolitý kus betonu, ve kterém není žádná zábava. Naopak, jde o moderní a životem pulzující velkoměsto evropského střihu, s nímž se nikdy nebudete nudit. Pojďme se podívat třeba do malebné Prahy 4, nechtěli byste žít za nějakou dobu zrovna zde?

V Praze 4 se žije hodně příjemně

Michelská stráň na Praze 4 nabídne bydlení, které splňuje všechny moderní standardy, nabízí jedinečný prostor plný zeleně a přesto – historické centrum je vlastně nedaleko. Ze zastávky MHD to bude jen několik minut chůze, jen pár kroků odtud je veškeré občanské zázemí od obchodů po školy, takže založení rodiny už nic nebrání. Byty Praha 4 znamenají eleganci a luxus v jednom krásném balení, na které se nebudete moci vynadívat. 

Sport, markety, bankomat nebo lékárna, vše v docházkové vzdálenosti, nemusíte jezdit do centra nebo okolních městeček, protože skvělou zábavu si užijete doslova jen pár metrů od bytu…

Historie už od pozdního středověku

Samotná Michle je osídlená už skoro sedm století, svědčí o tom řada historických záznamů. Pěstování vinné révy nebo vaření piva, to je ozvěna středověku v této části moderní Prahy. Nakonec, tento region je součástí naší metropole už skoro sto let. Dnes tu žije více než dvacet tisíc lidí a o Botiči, který tu protéká, jste určitě také někdy slyšeli. Prodej bytů v Praze 4 tak není žádná cesta do neznáma.

Můžete mít malou garsonku nebo větší byt s prostornou terasou, kde se bude líbit i vašim dětem. Kulturní vyžití v rámci Prahy 4 je mimořádně pestré, užijí si děti i dospělí, je tu připravena podívaná doslova pro všechny generace.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *